profnastil gard

profnastil gard

Profnastil gard

Va prezentam pe acest website gama noastra de servicii din domeniul constructiei de garduri, porti si imprejmuiri pentru imobile din mediul rezidential si industrial.

Mai jos veti gasi o galerie foto reprezentativa cu cateva modele de garduri si porti din Romania, astfel ca va puteti face o idee din urmatoarele tipuri de constructii:

1. Garduri si Porti din Lemn 2. Garduri si Porti din Beton / zidarie si lemn 3. Garduri si Porti din Beton / zidarie si metal - profile rectangulare si fier forjat 4. Garduri si Porti din Beton 5. Garduri si Porti din Metal, plasa metalica, panouri zincate 6. Garduri Mixte - Zidarie / beton, Lemn si Metal

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Va putem ajuta cu toate serviciile si solutiile pentru a va construi gardul mult dorit: - Proiectare si Vizualizare 3d Photorealistica a solutiei adoptate [ studiu de materiale] - Constructia Gardului - de la sapare fundatie, cofrare, finisaje finale.

Pentru o oferta concreta va rugam se ne contactati!

Tag-uri: constructie casa, casa la cheie, proiect casa, casa la rosu, preturi manopera

Rol Garduri si Porti pe proprietatile noastre:

- delimitare a proprietatii - protejarea caselor, vilelor, constructiilor industriale, comerciale, incintelor interioare - protejare a intimitatii - retinerea in interior a unur animale domestice/salbatice .

Portile pot avea diferite sisteme de inchidere/blocare. Pot fi usi cu deschidere normala sau culisante. Culisarea poate fi facuta manual sau automata, telecomandata.

Gardurile pot fi prevazute cu sistem propriu de iluminare. Alimentare de la furnizorul local de energie electrica sau pot fi adaptate sisteme photovoltaice folosind energia regenerabila.

Декламировать здесь:профнастил в киеве подробно